ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
Συχνές ερωτήσεις

Πριν την εκδρομή σας:

Επίλεξε προορισμό, αναζήτησε τις ημερομηνίες στη μηχανή κρατήσεων του site μας και βρες τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για την εκδρομή σου! Η αγορά του εισιτηρίου γίνεται αποκλειστικά μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

Αγόρασε το εισιτήριό σου με κάθε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας μας, εισάγοντας όνομα και τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα κρατήσεων. Η αγορά εισιτηρίου με μετρητά δεν είναι εφικτή.

Προκρατήσεις θέσεων στις εκδρομές της Ammon Express δεν γίνονται δεκτές.

Με την ολοκλήρωση της κράτησης θα σου αποσταλεί ένα επιβεβαιωτικό email με τα στοιχεία και τον αριθμό κράτησης. Αυτό το email πρέπει να το προσκομίσεις είτε σε έντυπη μορφή, κάνοντας το μια εκτύπωση, είτε σε ηλεκτρονική. Η ταυτοποίηση των στοιχείων σου γίνεται κατά την επιβίβασή σου στο λεωφορείο.

Μπορείς να αλλάξεις την ημερομηνία της εκδρομής σου εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων, μέσω τηλεφώνου στο 2310 500225 έως και 48 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης της εκδρομής. Το νέο εισιτήριο θα σου σταλεί μέσω email στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.

Ακύρωση της κράτησης σου γίνεται μέσω τηλεφώνου ή μέσω email. Δεν επιστρέφονται χρήματα σε περίπτωση που επιθυμείς να ακυρώσεις το εισιτήριό σου. Μπορείς όμως να αλλάξεις την ημερομηνία της εκδρομής σου σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα του λεωφορείου. Για ακυρώσεις ή αλλαγές επικοινώνησε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 500225 ή στο email : info@ammonexpress.gr.

Έως και τις 9 το βράδυ της προηγούμενης ημέρας από την ημέρα πραγματοποίησης της εκδρομής.

Δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου πάνω στο λεωφορείο. Κρατήσεις γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας AMMON EXPRESS.

Την κοντινότερη στάση στην τοποθεσία σου μπορείς να την βρεις μέσω του χάρτη της Ammon Express στην ιστοσελίδα μας (“Προορισμοί”, “Η εκδρομή”, “Σημεία εκκίνησης και ώρες αναχώρησης”, “Λήψη οδηγιών” επί συγκεκριμένης εκ των τεσσάρων στάσεων του χάρτη).

Σε συμβουλεύουμε να είσαι στην κοντινότερη στάση AMMON EXPRESS τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα συνάντησης. Το λεωφορείο δεν μπορεί να περιμένει επιβάτες που έχουν καθυστερήσει.

Σε περίπτωση που δεν προλάβεις το δρομολόγιο της ΑΜΜΟΝ EXPRESS δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο εισιτήριο για άλλη ημερομηνία. Επικοινώνησε το γρηγορότερο δυνατόν μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 500225.

Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του εισιτηρίου, θα πρέπει να απευθυνθείς τηλεφωνικά στα γραφεία της Ammon Express: 2310 500 225, ή στο email: info@ammonexpress.gr, ώστε να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου και να λάβεις νέο εισιτήριο με μηδενικό αντίτιμο.

Βρέφη έως 2 ετών μπορούν να ταξιδέψουν στην αγκαλιά του ενήλικα που τα συνοδεύει χωρίς εισιτήριο. Για παιδιά από 2 ετών και πάνω δεν υπάρχει έκπτωση στη τιμή του εισιτηρίου.

Επιβάτες ηλικίας κάτω των 18 ετών είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να συνοδεύονται από κάποιο ενήλικο συγγενικό ή φιλικό τους πρόσωπο.

Άτομα με αναπηρία μπορούν να ταξιδέψουν σε όσους προορισμούς της AMMON EXPRESS είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ. Το αμαξίδιο των ατόμων με κινητική αναπηρία πρέπει να διπλώνει ώστε να μπορεί να μεταφερθεί στο χώρο των αποσκευών. Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στα γραφεία της Ammon Express: 2310 500 225, ή στείλε email: info@ammonexpress.gr

Κρατήσεις περισσότερες της μίας μπορεί να γίνουν από ένα άτομο και έναν αριθμό πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, εισάγοντας υποχρεωτικά το όνομα του καθενός από τους συμμετέχοντες στην εκδρομή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων της Ammon Express.

Πάνω στο λεωφορείο :

Κατά την επιβίβαση πρέπει να έχεις μαζί σου το email με την επιβεβαίωση και τον κωδικό της κράτησης σου είτε σε έντυπη μορφή είτε σε ηλεκτρονική, ώστε να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων σου.

Οι εκδρομές της Ammon Express είναι οργανωμένες και ακολουθούν ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Για αυτό σε παροτρύνουμε να είσαι 10 λεπτά νωρίτερα στην στάση. Το λεωφορείο δεν μπορεί να περιμένει επιβάτες με μεγάλη καθυστέρηση.

Όχι, διότι οι στάσεις που κάνει το λεωφορείο της Ammon Express τόσο εντός όσο και εκτός του αστικού ιστού είναι καθορισμένες και ακολουθούν το πρόγραμμα της εκδρομής.

Κατοικίδια ζώα επιτρέπονται μόνο στην εκδρομή των Μετεώρων και όχι μέσα στις μονές. Μικρά κατοικίδια έως 7 κιλά μπορούν να ταξιδέψουν με την Ammon Express εφόσον μεταφέρονται σε ειδικό καλάθι διαστάσεων έως 50x40x70εκ. και αποκλειστικά στο χώρο επιβατών.

Μετά την εκδρομή :

Σε περίπτωση που ξέχασες κάποιο προσωπικό σου αντικείμενο μέσα στο λεωφορείο ή αντίστοιχα βρήκες κάποιου άλλου, ενημέρωσε τον συνοδό ή επικοινώνησε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310500225 ή στο email : info@ammonexpress.gr.